Naam: Manon

Hairstyling voor bruiloft

juli 2020

Het was fantastisch! 2 weken voor mijn bruiloft hebben we een proef make up en haar avond gehad. Dit was super gezellig en erg fijn. Madelon luisterde goed naar wat ik wilde en begon gewoon opnieuw als het me niet beviel. Niks was te gek. Op de dag van de bruiloft moesten we op tijd klaar zijn. Ook dit was geen probleem. Ook in de vroege uurtjes stond Madelon er vrolijk en enthousiast. Het haar was geweldig, precies zoals ik graag wilde. Madelon is ook een super leuke vrouw waar je ook gewoon heel fijn mee kan kletsen, dus is het ook nog eens erg gezellig om een tijd te moeten zitten. Echt een aanrader!

Naam: Melissa

make-up Masterclass your coffee To cocktail look

Ik heb een make-up masterclass gevolgd bij Madelon en het was enorm leerzaam! Ze legde op een fijne en duidelijke manier uit hoe ik dagelijkse make-up kan aanbrengen die bij mij en mijn vorm gezicht past en welke producten ik daar het beste voor kan gebruiken. Doordat ze het eerst voor deed en mij vervolgens zelf aan de slag liet gaan, heb ik meteen geleerd om het in praktijk te brengen en heb ik de waardevolle informatie die Madelon deelt vanuit haar jarenlange ervaring, goed onthouden. Madelon, enorm bedankt, ik heb erg genoten! :-)

Naam: D'iva schoonheidssalon

Visagie en hairstyling voor fotoshoot materiaal in salon

juli 2020

Wat is Madelon een onwijs fijn mens om mee te werken. Een vakvrouw die weet wat ze doet, de tijd neemt en aan alles is te merken en voelen dat ze lang in dit vak zit. Het Haar en make-up was zonder lang overleg precies wat ik wilde hebben. Daarna bleef ze bij de fotoshoot om te assisteren en wat een cadeau was dat, Op een gezellige manier precies de juiste tips en aanwijzingen voor iedereen op de set. Zonder twijfel boek ik haar de volgende keer weer! 

Naam: Danitsja

Visagie en hairstyling glamour/beautyshoot door  XI fotografie

2020

Madelon is onwijs creatief en een professional in haar vak. Ze kijkt goed naar wat bij je past. Daarnaast is Madelon ook nog eens super lief en stelt je echt op je gemak. Ik weet wie ik zal vragen bij speciale gelegenheden! Heel erg bedankt voor alles, want ook mede dankzij jou heb ik mooie foto’s van mijzelf ontvangen!

Naam: INge - Amazinge Weddingplanner

Visagie en hairstyling voor styled wedding shoot

2020

Madelon is een zeer professionele MUAH (make-up & hair) artist. Je merkt meteen dat ze jarenlange ervaring heeft. De make-up zat de hele dag perfect en accentueerde de sterke punten van de bruid. Ook het haar was erg mooi gedaan en bleef super goed mooi de hele dag.

Naast haar professionaliteit is het een leuk mens om mee te werken. Ze is vrolijk, brengt een fijne energie met zich mee, is meedenkend en absoluut flexibel.
Ik vond het super fijn samenwerken en zou Madelon zeker aanraden!

Naam: Bernice

Visagie en hairstyling voor fotoshoot door Isabeau Bosscher fotografie 

2020

Madelon werkt op een super professionele en persoonlijke manier. Ze stelt je gerust en haalt met haar make up technieken de zelfverzekerdste versie van jezelf naar boven, waardoor ik met een super fijn gevoel de fotoshoot inging. Heel erg bedankt! Vond het super leuk en mega blij met het resultaat!^^

Naam: XI Fotografie

Visagie en hairstyling glamour/beautyshoot

2020

Madelon is een zeer professionele en kundige visagiste. Ze weet de modellen altijd op hun mooist klaar te maken voor hun fotoshoot. Ik vind het ook superfijn dat ze heel handig is met haarstyling. Door toedoen van Madelon zijn de foto’s uiteindelijk makkelijker na te bewerken. Het is heel fijn om met haar samen te werken!

Naam: Rachel Kooyman

Visagie en hairstyling samenwerking '19/'20

I had the privilege of working next to Madelon at the National Opera & Ballet on a few productions and was thoroughly impressed with her speed, talent, professionalism and passion for her craft. She is constantly learning and improving her skills in all areas of her field. She is equally talented in both hair and makeup but it is her ability to make people feel relaxed in her chair that makes me want to work with her. We team up for weddings and always have a laugh and a great time. You would be hard pressed to find a better professional freelance artist out there in the world!!

Naam: Roos

Visagie en hairstyling voor castingshoot

2020

Erg fijn! Het is erg rustgevend om in jouw stoel te zitten en mooi gemaakt te worden:) vanaf het eerste moment voel je dat je in goede handen bent! En het eindresultaat is erg mooi! Dankjewel!!!

Naam: Willemien

hairstyling voor een bruiloft

Via via ben ik met Madelon in contact gekomen. Meteen was het contact via de app erg soepel. Madelon was erg flexibel en dacht goed mee over welk kapsel passend was bij mijN hoofd en bij mijn kleding. De hele dag heb ik plezier gehad van mijn kapsel, het bleef ook goed zitten. Madelon, nogmaals bedankt!

Review

© 2018 by Madelon Prinsen,

created with Wix.com