top of page

To the beautiful bride

Is er iets mooiers om volledig afgestemd met jou als 'bride to be' te zorgen dat je als beste versie van jezelf op deze fantastische dag mag stralen!

Je geen zorgen hoeven te maken over je kapsel en make-up, omdat je er prachtig uitziet, de hele dag lang.

Als make-up artist en hairstylist vind ik dit één van de bijzonderste taken van mijn vak.

Samen stemmen we in een proef sessie af wat jou wensen zijn en proberen we verschillende bridal looks uit, zodat jij helemaal happy bent met hoe jij er op de mooiste dag van je leven uit gaat zien!

De dag zelf zorg ik dat alles tot in de puntjes verzorgd is en kan ik uiteraard ook zorgen voor een feestelijke look bij gasten/vrienden/familie, een touch up of wissel van dag naar avond look.

 

 

 

Belangrijke informatie: aanvragen worden alleen in behandeling genomen vanaf 3 maanden voor de trouwdatum ivm andere werkzaamheden.

Naam:Irene

Visagie voor bruiloft juli 2021

Madelon heeft mijn make up en die van mijn bruidsmeisje en moeder gedaan op de mooiste dag ooit. En dankzij haar werd het ook echt de mooiste!! Ze had een fijne tip over vroegtijdig naar de schoonheidsspecialiste gaan. Ze had super advies om genoeg tijd te nemen op de dag zelf. Op de dag zelf was ze super rustig, helder en behulpzaam. Iedereen voelde zich mega op z’n gemak bij haar. En het eindresultaat bij ons alle drie was super mooi! Als je gaat trouwen of een andere belangrijke dag hebt en je wilt er natuurlijk en stralend uitzien - dan is Madelon echt de beste!!

Naam: Manon
Hairstyling voor bruiloft
2020


Het was fantastisch! 2 weken voor mijn bruiloft hebben we een proef make up en haar avond gehad. Dit was super gezellig en erg fijn. Madelon luisterde goed naar wat ik wilde en begon gewoon opnieuw als het me niet beviel. Niks was te gek. Op de dag van de bruiloft moesten we op tijd klaar zijn. Ook dit was geen probleem. Ook in de vroege uurtjes stond Madelon er vrolijk en enthousiast. Het haar was geweldig, precies zoals ik graag wilde. Madelon is ook een super leuke vrouw waar je ook gewoon heel fijn mee kan kletsen, dus is het ook nog eens erg gezellig om een tijd te moeten zitten. Echt een aanrader!

Naam: Hadassah Fotografeert

Visagie en hairstyling voor styled wedding shoot

2020

Als fotograaf is het fantastisch wanneer je mensen mag fotograferen. Helemaal wanneer mensen ook nog eens heel mooi opgemaakt zijn. Dit is precies waar Madelon heel goed in is. Ze is heel bekwaam en professioneel. Denkt mee waar nodig en helpt ook.

Samen iets met haar organiseren is super. Ze is een harde werker en erg professioneel. Madelon zorgde ervoor dat de make-up en het haar de hele dag ondanks de hitte perfect zat.

Ze is een lieve visagist die ik zeker aan iedereen aanraad.

Naam: Cynthia 

Visagie en hairstyling voor bruiloft juni 2021

ik heb zowel bij Madelon een proefsessie gedaan en ze heeft mijn make-up en kapsel op de bruiloft verzorgd. Dit deed ze met aandacht en veel kennis van zaken. Het resultaat was erg mooi! Madelon heeft zelf een duidelijk idee van wat mooi zou kunnen staan, maar laat ook ruimte voor je eigen inbreng en voorkeuren. Ze is sociaal en in voor een gezellig praatje. Al met al kan ik haar aanbevelen!

Naam: Janet

Make-up & Hairstyling voor bruiloft

2021

Je stelde me op m'n gemak, meteen bij onze eerst ontmoeting, bij de proefsessie. Ik maak mezelf nooit op, dus vond het best wel spannend en wilde ook dicht bij mezelf blijven. Dat is helemaal gelukt! Je hebt me heel natuurlijk opgemaakt en ook wat betreft mijn haar, heel goed aangevoeld waar ik me prettig bij voelde. Afgelopen vrijdag was mijn trouwdag en heb je me eigenlijk nóg fijner opgemaakt dan bij de proefsessie, ik voelde me echt heel feestelijk en fijn! Mijn haar, een beetje Ibizastijl, lekker rommelig, precies zoals ik het fijn vind. Knap aangevoeld allemaal! Heel blij met je, nóg maals dank!

Naam: INge - Amazinge Weddingplanner

Visagie en hairstyling voor styled wedding shoot

2020

Madelon is een zeer professionele MUAH (make-up & hair) artist. Je merkt meteen dat ze jarenlange ervaring heeft. De make-up zat de hele dag perfect en accentueerde de sterke punten van de bruid. Ook het haar was erg mooi gedaan en bleef super goed mooi de hele dag.

Naast haar professionaliteit is het een leuk mens om mee te werken. Ze is vrolijk, brengt een fijne energie met zich mee, is meedenkend en absoluut flexibel.
Ik vond het super fijn samenwerken en zou Madelon zeker aanraden!

Naam: Willemien

hairstyling voor een bruiloft

Via via ben ik met Madelon in contact gekomen. Meteen was het contact via de app erg soepel. Madelon was erg flexibel en dacht goed mee over welk kapsel passend was bij mijN hoofd en bij mijn kleding. De hele dag heb ik plezier gehad van mijn kapsel, het bleef ook goed zitten. Madelon, nogmaals bedankt!

Belangrijke informatie: aanvragen worden alleen in behandeling genomen vanaf 3 maanden voor de trouwdatum ivm andere werkzaamheden

Prijzen

Euro

Full Bridal 

Bruidsmake-up en kapsel incl. proefsessie                        525

(Duur proefsessie full bridal:  2 tot 3 uur ) 

Bruidsmake-up en kapsel excl. proefsessie                      360

Bruidsmake-up incl. proefsessie                                             330

Bruidskapsel incl. proefsessie                                                  330

(Duur proefsessie make-up of kapsel los: 1 tot 2 uur)

Extra proefsessie                                                                              180                                 

Bruidsmake-up excl.  proefsessie                                                      200

Bruidskapsel excl.  proefsessie                                                            200

Gasten/familie/vrienden(gelijke prijzen evt proef en bruiloft)

Make-up & hairstyling                                                                   120

Make-up                                                                                                70

Hairstyling                                                                                           70 

 

Touch up                                                                                               prijs op aanvraag

Complete dag op locatie                                                                     prijs op aanvraag

Buitenland                                                                                                  prijs op aanvraag

 

* Bovenstaande bedragen zijn inclusief 21% btw en reiskosten binnen Amersfoort en omgeving (<10 km)

* Buiten Amersfoort en omgeving bedragen de reiskosten 28 cent per km en alle bedragen zijn excl. eventuele parkeerkosten.

* Vanaf een bepaalde afstand kan er een reistijd toeslag verrekend worden.  

Madelon Prinsen, Make-up artist en hairstylist is gevestigd te Amersfoort, Utrecht.

prijslijst bridal
bottom of page